Missio ja visio

Ekologia

Puhdas vesi ja ilma ovat niitä Suomen etuja, jotka tekevät maastamme erityisen. Seuraamme ekologista kehitystä ja puhumme uusien luontoystävällisten menetelmien puolesta myös mökkeilyyn liittyvissä asioissa. Toivomme hyvää yhteistyöhenkeä asiakkailtamme.

Teknologia

Uudet teknologiat auttavat ihmisiä viettämään myös loma-ajan mukavammin ja laadukkammin. Luontoa säästävät toteutukset veden, lämmityksen ja sähkön saannin suhteen ovat sydäntämme lähellä ja toivomme, että pystymme jakamaan asiakkaillemme arvojemme henkeä.

Palvelu

Omistamme myytävät tontit, joten kaupoista ei tarvitsee maksaa välityspalkkioita eikä järjestelykuluja. Meillä on asiantuntemusta myös kaikissa muissakin lomapaikan rakentamiseen liittyvissä asioissa, joten olemme lähellä niin kauan kuin asiakas meitä tarvitsee.

Yrityksesta

YLI KYMMENEN VUOTTA MARKKINOILLA

Konsultti- ja kiinteistömarkkinointiyhtiö Suomen Ekokiinteistöt (SEK) Oy on perustettu vuonna 2007 palvelemaan elinkeinoelämää ja yksityisiä asiakkaita kiinteistö-, sijoitus- ja yritystoimintaa koskevissa toimeksiannoissa.

SEK:in päätoimenkuvana on etsiä ostajia, pääomasijoittajia sekä investoijia kiinteistö- ja kehityshankkeisiin Itä-Suomessa. Olemme aktiivinen myyntikanava suomalaisille loma-ajan kiinteistöille myös Venäjällä, jossa meillä on sivutoimisto.

Kohdealueemme ovat Etelä-Karjala ja Etelä-Savo. Tavalliset sijoituskohteemme ovat järvenrantatontteja, joita räätälöimme ja kehitämme asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Toimimme luottamusta kunnioittaen ja ammattitaidolla.

Päämääränämme on tarjota ainutlaatuista, yksilöityä, toimivaa ja tehokasta palvelua! Laajennamme jatkuvasti yhteistyöverkostoamme Suomessa kiinteistövälitys- ja rakennusalan yritysten sekä yksityisten henkilöiden kanssa.